Есенният културен сезон в генералното консулство в Ню Йорк бе открит

...
Есенният културен сезон в генералното консулство в Ню Йорк бе открит
Коментари Харесай

Талантите от група Таласъмче покориха Ню Йорк и сцената на Софийската опера

Есенният културен сезон в генералното консулство в Ню Йорк бе открит с впечатляващ концерт на детската вокално-театрална групировка " Таласъмче ". Посещението на ”таласъмчетата ” бе проведено от общността на учебно заведение " Гергана " във връзка на 20-та юбилейна годишнина от откриването му.

Преди изявата си в Съединени американски щати дребните гении показаха премиерата на " Трите феи и спящата Красавица " на опера фест в Банско през август. След това те са я разиграли на сцената на Ню Йорк.



" Нашите деца посрещнаха и играха за българите в Ню Йорк. Откриха публично образователната година в единственото българско учебно заведение в Ню Йорк. След това бяха поканени да изнесат концерт в Генералното Консулство на България. Децата посветиха цялата си почивка в 7-8 часови подготовки, с цел да показват страната ни по най-хубавия метод ", описват разчувствани родители. 

През октомври " таласъмчетата " ще се качат на сцената на Софийската опера и балет ". Там ще показват " Трите феи и спящата Красавица ".  

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР